Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Curs video online despre schizofrenie [Coursera]

Coursera, una dintre cele mai mari platforme de cursuri online, oferă acces gratuit tuturor celor interesați de sănătate mintală unui curs despre schizofrenie.

Cursul este susținut de Matt Kurtz, profesor la catedra de Psihologie, Neuroștiințe și Comportament în cadrul universității Wesleyan din Connecticut, Statele Unite ale Americii.

Ținta principală a acestui curs este de a dobândi o expunere introductivă asupra naturii schizofreniei, așa cum este ea descoperită de metoda științifică.

Timp de 5 săptămâni (~1 oră pe săptămână), profesorul Matt Kurtz va discuta factorii biologici și psihologici care stau la baza acestei tulburări, facilități de tratament și alte informații esențiale despre schizofrenie precum:

  • trăsături esențiale ale schizofreniei, simptome prezentate în cadrul unui interviu simulat cu actori
  • studii imagistice și neurochimice
  • date psihologice și teorii despre implicațiile cognitive, emoționale și comportamentale ale shizofreniei
  • abordări terapeutice somatice și psihosociale actuale bazate pe dovezi.

Vor exista și evaluări periodice pentru a sedimenta mai bine informațiile. Pentru cei interesați să-și adauge acest curs la CV, se poate elibera o diplomă de participare oficială contra cost ($49).

Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți accesa acest curs gratuit la următorul link:

Schizophrenia – Wesleyan University [Coursera]

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More