Kaplan & Sadock: Tratat comprehensiv de psihiatrie. Ediție aniversară 50 ani (2017) [PDF]

0 234

Un tratat de temelie în psihiatrie, Kaplan and Sadock’s Comprehensive Textbook of Psychiatry a fost reeditat în 2017 pentru a aniversa 50 de ani de existență. 

Cu peste 600 de contribuitori, a 10-a ediție a Tratatului Comprehensiv de Psihiatrie reunește ultimele cercetări din domeniul neurobiologiei și psihologiei, acoperind toate domeniile sănătății mintale, de la neuroștiințe, genetică, neuropsihiatrie, psihofarmacologie și alte zone de interes.

{actualizat la DSM-5}

Atenție! Toate link-urile de mai jos trimit către surse externe. Psihiatrie.org nu este responsabilă pentru încărcarea/găzduirea fișierelor (.PDF, .epub sau .mobi) din sursele respective. Recomandăm folosirea versiunilor electronice numai în scop didactic și încurajăm achiziționarea materialelor de la distribuitori autorizați (în acest fel sprijiniți continuarea activității platformei psihiatrie.org).

Descarcă gratuit în format PDF – 155MB

Achiziționează

Wordery –  livrare gratuită în toată lumea + discount de 5% de la Psihiatrie.org 

Disclaimer: Psihiatrie.org va primi un mic procent/discount dacă achiziționați vreun produs folosind linkurile de pe această pagină. Pentru a obține codul de discount Wordery, click pe textul de mai sus ”discount de 5% de la Psihiatrie.org” și folosiți codul pentru comanda dumneavoastră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.