Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Kaplan & Sadock: Psihiatrie clinică, manual de buzunar ediția a 6-a 2018 [descărcare gratuită .epub]

Kaplan & Sadock's Pocket Handbook of Clinical Psychiatry 6th edition 2018

Revizuit complet, a 6-a ediție a Manualului de Psihiatrie clinică Kaplan și Sadock, include clasificările DSM-5, ultimele ghiduri de tratamente și este destinată tuturor profesioniștilor din sfera sănătății mintale (medici, rezidenți, studenți).

Kaplan & Sadock’s Pocket Handbook of Clinical Psychiatry, ediția a șasea, este un ghid concis și ușor de utilizat pentru diagnosticarea întregii game de tulburări psihiatrice atât la adulți, cât și la copii.

Scurte rezumate ale tulburărilor psihiatrice includ aspecte cheie ale etiologiei, epidemiologiei, caracteristicilor clinice și sugestii de tratament.

Este o referință imediată ideală pentru psihiatrii și alți medici, studenții la medicină aflați în rotație la psihiatrie, rezidenții în psihiatrie și profesioniștii din domeniul sănătății mintale din psihologie, asistență socială și asistență medicală.

Încorporează Manualul diagnostic și statistică a tulburărilor mintale (DSM-5) în fiecare capitol, asigurându-se că toate diagnosticele sunt conforme cu clasificările DSM-5.

Acoperă toate aspectele managementului psihologic și farmacologic.

Încheie fiecare capitol cu trimiteri specifice de pagină și capitol la o acoperire mai detaliată în Kaplan and Sadock’s Comprehensive Textbook of Psychiatry, Tenth Edition .

Include sugestii clinice evidențiate și evidențiate în casete pentru o referință rapidă.

Folosește un format de schiță ușor de scanat pe tot parcursul, ceea ce îl face o sursă perfectă de revizuire rapidă pentru practicienii clinici ocupați, rezidenții în psihiatrie sau studenții care se pregătesc pentru examene.

Cu ajutorul ”fetelor de la Books-Express” am reușit să obținem o reducere de 20% pentru toate comenzile care vin din partea cititorilor comunității noastre. Folosiți codul ”psihiatrie20” pentru a beneficia de această reducere la cărțile listate mai sus.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More