Med_Banner_160x600_v1

Ghidurile Maudsley de psihofarmacologie – ediția a 13-a, 2018 [descarcă PDF]

The revised 13th edition of the essential reference for the prescribing of drugs for patients with mental health disorders

0 268
Ghidurile de psihofarmacologie ale spitalului de psihiatire Maudsley din Londra, cel mai mare spital universitar de psihiatrie din Marea Britania, sunt cele mai utilizate și cercetate ghiduri de prescriere a medicamentelor psihiatrice din regiunea europeană.
Atenție! Toate link-urile de mai jos trimit către surse externe. Psihiatrie.org nu este responsabilă pentru încărcarea/găzduirea fișierelor (.PDF, .epub sau .mobi) din sursele respective. Recomandăm folosirea versiunilor electronice numai în scop didactic și încurajăm achiziționarea materialelor de la distribuitori autorizați (în acest fel sprijiniți continuarea activității platformei psihiatrie.org).

Descarcă gratuit în format PDF

Achiziționează

Disclaimer: Psihiatrie.org va primi un mic procent/discount dacă achiziționați vreun produs folosind linkurile de pe această pagină. Pentru a obține codul de discount Wordery, click pe textul de mai sus ”discount de 5% de la Psihiatrie.org” și folosiți codul pentru comanda dumneavoastră.
Med_Banner_728x90_v1

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.