Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Workshop malpraxis medical – Dr. Cristian Paparău

Vă invităm pe 8 Februarie ora 20:30 să participați GRATUIT la prezentarea online (20 min, pe platforma ZOOM) a noilor workshopuri de MALPRAXIS MEDICAL care vor fi organizate pe 16 si 23 februarie (inscriere in formularul de mai jos).

Sistemul medical reprezintă actualmente sursa celor mai frecvente acuzații.
Mass media aduce zilnic în atenția publicului larg din ce in ce mai multe suspiciuni de malpraxis medical, întretinând astfel un cerc vicios creat între activitatea medicală, infrastructura sanitară și pacientul nemulțumit.
Așadar, dacă ești profesionist în domeniul medical și uneori ai incertitudini cu privire la o acțiune/inacțiune în activitatea ta, care ar putea să îți atragă răspunderea juridică, acest workshop este pentru tine!

💻Linkul pentru participarea gratuită la prezentarea pe zoom:

Cele 2 workshop-uri online INTERACTIVE vor fi împărțite astfel:

  1. Primul workshop aduce în lumină conceptele și prevederile legale care guvernează activitatea medicală.
  2. În cadrul celui de-al doilea workshop vor fi discutate concret situaiile cele mai frecvente care conduc la acuzatii de malpraxis medical si se vor analiza cazuri de malpraxis finalizate din punct de vedere juridic.

⌚ Durata fiecărui workshop

Aproximativ 2 ore. Pe tot parcursul workshop-ului lectorul va fi la dispoziția participanților pentru a răspunde întrebărilor.

Noțiunile dobândite se vor dovedi extrem de utile în activitatea oricărui viitor medic (indiferent de specialitate), putând sa-si facă o viziune mai amplă asupra actului medical și astfel să reducă riscul de malpraxis.

Lector: Dr. Cristian Paparău

Lectorul acestor cursuri va fi dr. Cristian Paparău, medic primar medicină legală, expert medico-legal gr. 1, șef serviciu medico-legal, doctor in științe medicale, cu activitate continua de peste 10 ani, autor a multiple lucrari științifice (articole, capitole de tratat, monografii etc.)

Workshop malpraxis medical - Dr. Cristian Paparău

❓&❗ La finalul fiecarui workshop vom avea o sesiune de întrebări&răspunsuri si dacă aveți sugestii sau propuneri cu privire la organizarea edițiilor viitoare, nu ezitați să le adresați.

❗Pentru înscriere te rugăm completează următorul formular şi apasă butonul ‘Going’ al paginii eventului de pe facebook:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeKepxBzgnrbw…/viewform

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More