Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Reduceri de 45% la cărțile de psihiatrie și psihologie la editura Trei

Am primit adineauri un e-mail de la organizatorii Conferinței Naționale de Psihiatrie (eveniment virtual) care prezintă o ofertă de carte specială pentru participanții la acest congres. În acel e-mail era totuși menționat și codul de reducere  care poate fi aplicat la finalizarea oricărei comenzi. Nu știu dacă am voie sau nu să îl fac public, dar puțină promovare nu cred că strică.

Despre Conferința Națională de Psihiatrie (v-CNP 2020)

Aș fi vrut tare mult să particip la această conferință, dat fiind faptul că tema este una de maxim interes pentru mine – Inovație și creativitate în psihiatria secolului XXI . Însă din motive lesne de înțeles nu am reușit să mă înscriu anul acesta.

Conferința începe astăzi, 23 septembrie, și se va încheia în 26 septembrie. Programul științific, lista speakerilor și alte detalii le puteți consulta pe pagina oficială a congresului.

Probabil că mă voi înscrie doar pentru a obține acces la înregistrările congresului, pe care le voi viziona probabil după mijlocul lunii viitoare.

Despre oferta de carte

Oferta prezentată în e-mail e valabilă pe toată durata v-CNP (23-26 septembrie 2020) pentru toate comenzile de cărți de psihologie, psihiatrie și psihoterapie făcute la Editura Trei. Trebuie doar să introduceți codul psihiatrie la finalizarea comenzii.

Eu deja am comandat următoarele cărți cu un preț final de 160 RON dintr-o valoare totală de 292 RON. Transportul costă în jur de 12 RON. (click pe imagine pentru oferta de site):

Recomand să urmăriți interviul cu Prof. Dr. Aurel Romilă despre ultima apariție editorială a domniei sale: ”Expresia psihopatologică în pictură”.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More