Med_Banner_160x600_v1

Progrese în psihiatrie – Afzal Javed, Kostas Fountoulakis. Springer 2019 [PDF]

0 120

Publicarea celui de-al 4-lea volum Advances in Psychiatry este salutat de Asociația Mondială de Psihiatrie. Dr. Afzal Javed a muncit alături de colegi dedicați pentru a pregăti și îngriji acest volum.

Cele 39 de capitole ale acestui volum acoperă o paletă largă de subiecte legate de psihiatrie. Autorii sunt colegi din numeroase țări, inclusiv lideri din secțiuni științifice extrem de importante pentru funcționarea WPA. Capitolele oferă comentarii asupra multor subiecte științifice și practice dezbătute și analizate în momentul actual și ilustrează puterea contribuției științifice a Asociației Mondiale de Psihiatrie.

Cartea de față este de interes pentru psihiatri, profesioniști în domeniul sănătății mintale, medici de familie și studenți la medicină sau discipline înrudite. Multe dintre capitole vor interesa și grupuri lărgite de comunități din întreaga lume.

În numele WPA vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la producerea acestei importante publicații.

Helen Herrman, președinte WPA

Atenție! Toate link-urile de mai jos trimit către surse externe. Psihiatrie.org nu este responsabilă pentru încărcarea/găzduirea fișierelor (.PDF, .epub sau .mobi) din sursele respective. Recomandăm folosirea versiunilor electronice numai în scop didactic și încurajăm achiziționarea materialelor de la distribuitori autorizați (în acest fel sprijiniți continuarea activității platformei psihiatrie.org).

Descarcă gratuit în format PDF

(click pe ”Get from Vault”)

Achiziționează cartea de la Books-Express

Med_Banner_728x90_v1

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.