Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Progrese în psihiatrie – Afzal Javed, Kostas Fountoulakis. Springer 2019 [PDF]

Publicarea celui de-al 4-lea volum Advances in Psychiatry este salutat de Asociația Mondială de Psihiatrie. Dr. Afzal Javed a muncit alături de colegi dedicați pentru a pregăti și îngriji acest volum.

Cele 39 de capitole ale acestui volum acoperă o paletă largă de subiecte legate de psihiatrie. Autorii sunt colegi din numeroase țări, inclusiv lideri din secțiuni științifice extrem de importante pentru funcționarea WPA. Capitolele oferă comentarii asupra multor subiecte științifice și practice dezbătute și analizate în momentul actual și ilustrează puterea contribuției științifice a Asociației Mondiale de Psihiatrie.

Cartea de față este de interes pentru psihiatri, profesioniști în domeniul sănătății mintale, medici de familie și studenți la medicină sau discipline înrudite. Multe dintre capitole vor interesa și grupuri lărgite de comunități din întreaga lume.

În numele WPA vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la producerea acestei importante publicații.

Helen Herrman, președinte WPA

Cu ajutorul ”fetelor de la Books-Express” am reușit să obținem o reducere de 20% pentru toate comenzile care vin din partea cititorilor comunității noastre. Folosiți codul ”psihiatrie20” pentru a beneficia de această reducere.

Progrese în psihiatrie - Afzal Javed, Kostas Fountoulakis. Springer 2019 [PDF]

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More