Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Kaplan & Sadock: Psihiatrie clinică, manual de buzunar ediția a 6-a 2018 [descărcare gratuită .epub]

Kaplan & Sadock's Pocket Handbook of Clinical Psychiatry 6th edition 2018

Revizuit complet, a 6-a ediție a Manualului de Psihiatrie clinică Kaplan și Sadock, include clasificările DSM-5, ultimele ghiduri de tratamente și este destinată tuturor profesioniștilor din sfera sănătății mintale (medici, rezidenți, studenți).

Cartea poate fi achiziționată sau chiar descărcată gratuit folosind butoanele de mai jos.

Atenție! Toate link-urile de mai jos trimit către surse externe. Psihiatrie.org nu este responsabilă pentru încărcarea/găzduirea fișierelor (.PDF, .epub sau .mobi) din sursele respective. Recomandăm folosirea versiunilor electronice numai în scop didactic și încurajăm achiziționarea materialelor de la distribuitori autorizați (în acest fel sprijiniți continuarea activității platformei psihiatrie.org).
Cu ajutorul ”fetelor de la Books-Express” am reușit să obținem o reducere de 20% pentru toate comenzile care vin din partea cititorilor comunității noastre. Folosiți codul ”psihiatrie20” pentru a beneficia de această reducere la cărțile listate mai sus.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More