Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Curs online: Bazele Psihiatriei Internaționale

Săptămâna trecuta a fost postat într-unul din grupurile încă active de pe Facebook destinate psihiatriei un link către Coursera. Titlul arăta interesant: Bazele Psihiatriei Internaționale, iar cum de mult timp nu am mai reușit să finalizez vreun curs pe Coursera, m-am hotărât să-i acord o șansă.

Cursul durează 5 săptămâni, iar temele abordate sunt:

  • Comunicare
  • Abilități clinice
  • Examenul psihiatric
  • Modelul Bio-psiho-social
  • Psihiatria în societate

Oricine este interesat de subiect poate participa gratuit la acest curs, dar pentru cei care vor o diplomă în plus la CV, trebuie să plătească vreo $50. Pentru a te înscrie, fă-ți un cont pe Coursera (vezi aici cum) și apoi intră pe pagina cursului (Foundations of International Psychiatry)

Prima săptămână se încheie astăzi, iar quiz-ul aferent trebuie completat neapărat până diseara pentru cine dorește diplomă. Eu am stat jumătate de oră aseară pentru a urmări filmulețele și a răspunde la cele 10 întrebări. Nu uitați să luați notițe în timpul clipurilor pentru a putea răspunde corect la chestionar!

Organizatori: Universitatea din Melbourne

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More