Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Curs interactiv online de psihiatrie comunitară: simulare abilități practice (video)

Cu toate că în țara noastră se văd mai rar astfel de intervenții comunitare, următorul joc cu siguranță vă va ține antrenați pentru cel puțin jumătate de oră în fața ecranului și în același timp veți putea învăța lucruri noi despre cum se desfășoară o vizită la domiciliu în cadrul unui serviciu mobil de sănătate mintală.

Scenariu:

În timpul spitalizării fiului ei, asistenta Sashei a observat că Irina era anxioasă și îngrijorată. Atunci când a întrebat-o ce se întâmplă, Irina a răspuns ”lucrurile nu sunt întotdeauna ușoare acasă”.

Asistenta a întrebat-o pe Irina dacă ar dori ca o persoană abilitată dintr-un serviciu de sănătate mintală să o viziteze la domiciliu pentru a o ajuta, iar Irina a răspuns pozitiv.

Pentru a rezolva acest caz, veți putea vedea prin ochii asistentului și veți putea lua decizii pe moment într-un joc interactiv creat de universitatea canadiană Ryerson.

Întregul curs cuprinde 3 module pentru cei interesați să parcurgă mai mult decât acest joc:

  1. Relații terapeutice și tehnici de comunicare
  2. Evaluarea statusului mental, Depresia și Riscul de suicid
  3. Violența interpersonală

Pentru a accesa jocul, faceți clic pe imaginea de mai jos. Distracție productivă!

Curs interactiv online de psihiatrie comunitară: simulare abilități practice (video)

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More