Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

Cum să ai o sănătate mintală puternică [TED talk – subtitrat RO]

Pentru a viziona această prezentare cu subtitrare, activați limba română din meniul ”subtitrări” a videoclipului de mai jos.

Fiecare dintre noi avem posibilitatea de a ne îmbunătăți sănătatea mintală, dar uneori nu prea știm cum.

Vorbim deseori despre cum putem deveni mai puternici și mai sănătoși din punct de vedere fizic, dar prea puțin despre forța și sănătatea mintală.

Putem alege niște exerciții mintale simple care să ne regleze emoțiile, să ne organizeze gândurile și să ne ajute să fim productivi indiferent de circumstanțe. Indiferent care sunt țintele noastre, construirea unei sănătăți mintale puternice este fundația pe care putem clădi o viață împlinită.

Amy Morin este psihoterapeut și asistent social. Din anul 2002 ea consiliează copii, adolescenți și adulți. De asemenea, experiența prin care a trecut și expertiza dobândită în domeniul sănătății mintale i-a adus un renume mondial, cartea ei 13 lucruri pe care NU le fac oamenii puternici mental fiind tradusă în peste 20 de limbi.

În congresele de psihiatrie și psihologie, subiectul preferat despre care Amy Morin iubește să vorbească este reziliența. Ea oferă detalii despre ultimele cercetări efectuate în acest domeniu și prezintă strategii de ”tonifiere” a mușchilor minții.

 

1 Comentariu
  1. […] o persoană cu o sănătate mintală optimă […]

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More