Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

45% REDUCERE pentru cărțile de psihologie si psihoterapie publicate de Editura TREI

Editura Trei oferă tuturor studenților, masteranzilor și psihologilor, 45% REDUCERE pentru cărțile de psihologie și psihoterapie*. Promoția este valabilă pe site-ul www.edituratrei.ro în perioada 11-12 mai 2023.
*excepție fac Cartea Roșie, Cărțile Negre, cărțile în format e-book, cărțile la 10 lei.

De asemenea puteți PRECOMANDA și titlul „Originile tale. Eliberează-te de tiparele familiale, trăiește-ți viața și dă-ți voie să iubești” de Vienna Pharaon. Toate comenzile care conțin acest titlu vor fi livrate începând cu data de 16 mai 2023.


MODALITATEA DE A OBȚINE REDUCEREA

PASUL1: Alegeți cărțile și le adaugați în coșul de cumpărături
PASUL2: La finalizarea comenzii introduceți în câmpul „Aplică un cupon de reducere” codul „psihoterapie2023„, și dați apoi click pe finalizează comanda, pentru introducerea datelor de facturare și livrare.


Originile tale. Eliberează-te de tiparele familiale, trăiește-ți viața și dă-ți voie să iubești” de Vienna Pharaon

45% REDUCERE pentru cărțile de psihologie si psihoterapie publicate de Editura TREI

„Dacă ești pregătit să renunți la tipare, să te confrunți cu rănile tale și să depui eforturi pentru însănătoșirea relațiilor, atunci cartea Viennei este ideală pentru tine.” – Sara Kuburic, terapeută existențială și creatoarea contului de Instagram @Millennial.Therapist

Nimeni dintre noi n-a avut parte de o copilărie perfectă și cu toții am preluat din acea perioadă comportamente care nu ne mai sunt azi de folos – ba chiar ne fac rău. Însă lucrurile pot fi schimbate, afirmă Vienna Pharaon, psihoterapeută de cuplu și familie. E drept, trecutul nostru ne-a imprimat anumite tipare, dar acestea pot fi modificate, spre binele nostru; totul e să avem și instrumentele potrivite.

În Originile tale, autoarea dezvăluie un procedeu de vindecare menit să ne ajute ne înțelegem familia de origine ‒ familia și cadrul în care am crescut ‒ și să examinăm ce a funcționat (și ce nu) în acel sistem. Durerea nevindecată („rănile”) din familia de origine se va manifesta, în moduri surprinzătoare, prin comportamentele noastre de adulți ‒ de la problemele iscate la serviciu la dificultățile de relaționare. Dar există și vești bune: înarmați cu o mai bună cunoaștere a trecutului nostru, putem să ne „reprogramăm”, pentru a ne îmbunătăți considerabil relațiile și viețile din prezent și viitor.

Indiferent că urmezi sau nu o psihoterapie de ani de zile, indiferent că ai avut o copilărie minunată sau un groaznică, tu poți să aduci o schimbare în viața ta și să rezolvi acele lucruri din trecut care au nevoie de atenția ta. Incluzând tehnica introspecției ghidate, experiențe personale, povestiri din cabinet, modele pentru conversațiile dificile și exerciții de completat, volumul Originile tale te va învăța cum să ieși din tiparele familiale și cum să-ți eliberezi calea către viață și iubire.

Vienna Pharaon este psihoterapeută acreditată, cu formare în terapia de cuplu și de familie. Este fondatoarea centrului privat din New York „Mindful Marriage and Family Therapy”. Originile tale reprezintă cartea ei de debut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More