Psihiatrie Online
afectiuni, cercetare, tratament, opinii

15 aprilie – termen de pre-înscriere cu taxe reduse pentru Congresul Național de Psihiatrie 2022

Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie (A.R.P.P.) a decis extinderea termenului de pre-inscriere cu taxe reduse până pe 15 aprilie 2022

Fiti alaturi de A.R.P.P. la Congresul Național de Psihiatrie 2022, care reuneste experti, psihiatri clinici, psihologi, cercetatori și lideri în domeniul sănătății mintale.

Întrucât ne dorim să oferim comunității noastre științifice cel mai bun context pentru conectare, informare și dezvoltare profesională în acești ani plini de provocări, ne propunem ca acest eveniment, programat în perioada 12-15 iulie 2022, să se desfășoare pentru prima dată în format HIBRID.

Reuniunea față în față la Grand Hotel Napoca va fi completată de evenimentul online, găzduit de platforma virtuală cu care v-am obișnuit deja și de aplicația smartphone v-CNP 2022.

Tema acestei ediții, Sănătatea mintală: Viziune globală | Strategie națională | Aplicare translațională, este premisa oportună pentru configurarea unui program științific valoros și relevant. Invitații din țară și din străinătate vor contribui, ca în fiecare an, la un dialog antrenant, menit să aducă în prim plan informații actuale și posibile soluții pentru îmbunătățirea metodelor de îngrijire a sănătății mintale a populației.

 

Așadar, numeroase oportunități de învățare și relaționare vă așteaptă online și offline, într-un format adaptat vremurilor actuale. Vă invităm să participați activ la Congresul CNP 2022, susținând astfel misiunea Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie –A.R.P.P. de a oferi acces la educație, informații științifice și cele mai bune practici în psihiatrie.

Și, pentru că siguranța participanților și partenerilor noștri rămâne prioritară, vom monitoriza permanent contextul epidemiologic la nivel național și internațional, fiind pregătiți, la nevoie, inclusiv pentru trecerea evenimentului în format exclusiv virtual.

Cu aleasă prietenie,

Prof. Dr. Doina Cozman

Președinte Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie –A.R.P.P.
Președinte Congres CNP 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More